Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świeży ananas i pestki granatu to świetny dodatek do większości sałatek. Nadaje im orzeźwiającego smaku.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1591
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 968
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1591
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 968
Składniki
Podłużny półmisek wyłożyć liśćmi sałaty. Na liściach rozłożyć pokrojony w kostkę ser feta i ananas. Rozsypać pestki granatu.
Składniki sosu dokładnie wymieszać i polać sałatkę przed samym podaniem.