Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świeży ananas i pestki granatu to świetny dodatek do większości sałatek. Nadaje im orzeźwiającego smaku.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11069
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6345
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5408
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13317
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5084
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11069
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6345
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5408
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13317
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5084
Składniki
Podłużny półmisek wyłożyć liśćmi sałaty. Na liściach rozłożyć pokrojony w kostkę ser feta i ananas. Rozsypać pestki granatu.
Składniki sosu dokładnie wymieszać i polać sałatkę przed samym podaniem.