Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, wyrazista sałatka z lekką nutą słodyczy. Polecam.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11902
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16269
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5197
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11902
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16269
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5197
Składniki
Pierś z kurczaka zamarynować w oleju i przyprawach. Upiec w rękawie. Ostudzić i pokroić na kawałki. Por umyć, pokroić i sparzyć wrzątkiem. Marchewkę obrać, ugotować i pokroić. Pokroić też ananas. Majonez wymieszać z dwoma łyżkami soku z ananasa. Do sałatki dodać przyprawy. Wszystkie składniki wymieszać. Dodać majonez i jeszcze raz wymieszać.