Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna mieszanka owocowa z dodatkiem kandyzu.
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 178
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 292
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 178
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 292
Składniki
Z arbuza usunąć czarne pestki (robię to przy pomocy widelca). Z melona usunąć pestki i gniazdo nasienne. Arbuza pokroić w kostkę, miąższ melona wydrążyć przy pomocy specjalnej łyżeczki, aby otrzymać kuleczki melonowe. Owoce wymieszać w misce, dodać banana pokrojonego w plasterki. Całość skropić sokiem z limonki, wymieszać, posypać cukrem kandyzowanym. Sałatkę udekorować listkami świeżej mięty.
SMACZNEGO!