Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała lekka sałatka wg oryginalnej receptury greckiej:) Polecam:)
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 58
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 161
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 379
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 102
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 58
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 161
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 379
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 102
Składniki
Obrany z pestek miąższ arbuza kroimy w kostkę. Fetę również kroimy w kostkę. Orzechy obieramy i prażymy na suchej patelni. Arbuza mieszamy z serem. Polewamy sokiem z cytryny i oliwą. Oprószamy pieprzem i posypujemy orzeszkami. Smacznego:)