Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie awokado z warzywami i jajkami daje ciekawy efekt smakowy. Podbija go jeszcze sos winegret. Polecam.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 82
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 1214
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2850
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 82
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 1214
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2850
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Obrać ze skorupek i podzielić na cząstki. Cebulę pokroić. Paprykę umyć i również pokroić usuwając gniazda nasienne. Pomidorki pokroić na połówki. Połączyć składniki sosu, a następnie wymieszać go z sałatką. Można podawać.