Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie awokado z warzywami i jajkami daje ciekawy efekt smakowy. Podbija go jeszcze sos winegret. Polecam.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7898
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1159
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7898
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1159
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Obrać ze skorupek i podzielić na cząstki. Cebulę pokroić. Paprykę umyć i również pokroić usuwając gniazda nasienne. Pomidorki pokroić na połówki. Połączyć składniki sosu, a następnie wymieszać go z sałatką. Można podawać.