Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
czyli trochę witamin np. na kolację
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 343
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11136
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3786
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1308
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 343
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11136
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3786
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1308
Składniki
Cebule obieramy, kroimy w piórka lub kostkę i wrzucamy do miski. Z cytryny wyciskamy sok, zalewamy nim cebulę, mieszamy i odstawiamy na kilka minut.
Ostrym nożem obieramy pomarańcze, razem z albedo (białą błonką), kroimy w kostkę i dorzucamy do miski.
Awokado przecinamy na pół, wokół pestki, usuwamy pestkę i łyżeczką wyciągamy miąższ. Kroimy w kostkę i wrzucamy do miski.
Teraz dodajemy pomidorki przekrojone na połówki oraz posiekaną pietruszkę.
Całość polewamy oliwą, dodajemy pieprz i mieszamy. No i gotowe, smacznego ;-)