Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
czyli trochę witamin np. na kolację
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7856
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 287
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3081
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 588
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7856
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 287
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3081
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 588
Składniki
Cebule obieramy, kroimy w piórka lub kostkę i wrzucamy do miski. Z cytryny wyciskamy sok, zalewamy nim cebulę, mieszamy i odstawiamy na kilka minut.
Ostrym nożem obieramy pomarańcze, razem z albedo (białą błonką), kroimy w kostkę i dorzucamy do miski.
Awokado przecinamy na pół, wokół pestki, usuwamy pestkę i łyżeczką wyciągamy miąższ. Kroimy w kostkę i wrzucamy do miski.
Teraz dodajemy pomidorki przekrojone na połówki oraz posiekaną pietruszkę.
Całość polewamy oliwą, dodajemy pieprz i mieszamy. No i gotowe, smacznego ;-)