Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
czyli trochę witamin np. na kolację
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 747
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1022
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2049
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 747
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1022
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2049
Składniki
Cebule obieramy, kroimy w piórka lub kostkę i wrzucamy do miski. Z cytryny wyciskamy sok, zalewamy nim cebulę, mieszamy i odstawiamy na kilka minut.
Ostrym nożem obieramy pomarańcze, razem z albedo (białą błonką), kroimy w kostkę i dorzucamy do miski.
Awokado przecinamy na pół, wokół pestki, usuwamy pestkę i łyżeczką wyciągamy miąższ. Kroimy w kostkę i wrzucamy do miski.
Teraz dodajemy pomidorki przekrojone na połówki oraz posiekaną pietruszkę.
Całość polewamy oliwą, dodajemy pieprz i mieszamy. No i gotowe, smacznego ;-)