Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływająca się w ustach sałateczka, efektownie podana w łupinie z awokado:) Doskonale sprawdza się na przyjęciach.
Są tu jacyś fani cebuli? :) Jeżeli tak to te placki są dla Ciebie! ;) Bardzo...
Odsłon: 15
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 37
Polecam np na kolację. Jest to też doskonała przekąska na rodzinnych spotkan...
Odsłon: 231
Są tu jacyś fani cebuli? :) Jeżeli tak to te placki są dla Ciebie! ;) Bardzo...
Odsłon: 15
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 37
Polecam np na kolację. Jest to też doskonała przekąska na rodzinnych spotkan...
Odsłon: 231
Składniki
Jajko gotujemy na twardo. Awokado kroimy na pół, wyjmujemy pestkę i drążymy miąższ, pozostawiając około 1 cm warstwę. Wydrążony miąższ skrapiamy sokiem z cytryny i gnieciemy widelcem. Ugotowane jajko, obrany ogórek oraz łososia kroimy w drobną kostkę i dodajemy do awokado. Doprawiamy solą i pieprzem a następnie delikatnie mieszamy. Nakładamy do łupin z awokado i obsypujemy posiekanym szczypiorkiem. SMACZNEGO:)