Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływająca się w ustach sałateczka, efektownie podana w łupinie z awokado:) Doskonale sprawdza się na przyjęciach.
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 763
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1577
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6095
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8930
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 763
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1577
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6095
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8930
Składniki
Jajko gotujemy na twardo. Awokado kroimy na pół, wyjmujemy pestkę i drążymy miąższ, pozostawiając około 1 cm warstwę. Wydrążony miąższ skrapiamy sokiem z cytryny i gnieciemy widelcem. Ugotowane jajko, obrany ogórek oraz łososia kroimy w drobną kostkę i dodajemy do awokado. Doprawiamy solą i pieprzem a następnie delikatnie mieszamy. Nakładamy do łupin z awokado i obsypujemy posiekanym szczypiorkiem. SMACZNEGO:)