Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zachęcam do spróbowania, sałatka jest pyszna i zdrowa. Ciekawostki na temat awokado oraz cała kaloryka przepisu na blogu, link: http://zdrowonacodzien.pl/wege-salatka-z-awokado-mozzarella-i-oliwkami/. Zapraszam :)
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 56
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 114
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10342
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 113
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 1006
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 56
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 114
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10342
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 113
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 1006
Składniki
Przepis na 2 duże porcje. Pomidory kroimy, układamy na małym talerzu, Na to pokrojone awokado, ser, oliwki. Skrapiamy sokiem z cytryny. Polewamy sosem (musztarda francuska, miód, sok z cytryny, oliwa, ew. przyprawa do sałatek). Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Możemy posypać sałatkę czarnuszką. Smacznego :)