Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2166
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 132
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 227
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2166
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 132
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 227
Składniki
Bataty ugotować, obrać, pokroić w kostkę. Awokado obrać, pokroić w kostkę. Rzodkiewkę, paprykę pokroić w kostkę. Kiełki lekko pociąć. Składniki umieścić w salaterce.
Jajka ugotować na twardo, obrać , pokroić w kostkę. Mieszankę osączyć z zalewy. Dodać do warzyw w salaterce.
Doprawić solą i pieprzem, wymieszać. Dodać majonez i jeszcze raz wymieszać. Pozostawić na 2 godziny w lodówce aby smaki się wymieszały.