Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3558
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1594
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1077
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 200
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3558
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1594
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1077
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 200
Składniki
Bataty ugotować, obrać, pokroić w kostkę. Awokado obrać, pokroić w kostkę. Rzodkiewkę, paprykę pokroić w kostkę. Kiełki lekko pociąć. Składniki umieścić w salaterce.
Jajka ugotować na twardo, obrać , pokroić w kostkę. Mieszankę osączyć z zalewy. Dodać do warzyw w salaterce.
Doprawić solą i pieprzem, wymieszać. Dodać majonez i jeszcze raz wymieszać. Pozostawić na 2 godziny w lodówce aby smaki się wymieszały.