Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakowite kąski serowe z ciasta parzonego są świetną alternatywą dla pieczywa...
Odsłon: 4623
Na moje rogaliki potrzebowałam 500 g mąki Dwa jajka 250 ml mleka 80 g m...
Odsłon: 4083
Białkowy chlebek proteinowy to wypiek, który łączy znakomity smak i wartości...
Odsłon: 28
Smakowite kąski serowe z ciasta parzonego są świetną alternatywą dla pieczywa...
Odsłon: 4623
Na moje rogaliki potrzebowałam 500 g mąki Dwa jajka 250 ml mleka 80 g m...
Odsłon: 4083
Białkowy chlebek proteinowy to wypiek, który łączy znakomity smak i wartości...
Odsłon: 28
Składniki
Bataty ugotować, obrać, pokroić w kostkę. Awokado obrać, pokroić w kostkę. Rzodkiewkę, paprykę pokroić w kostkę. Kiełki lekko pociąć. Składniki umieścić w salaterce.
Jajka ugotować na twardo, obrać , pokroić w kostkę. Mieszankę osączyć z zalewy. Dodać do warzyw w salaterce.
Doprawić solą i pieprzem, wymieszać. Dodać majonez i jeszcze raz wymieszać. Pozostawić na 2 godziny w lodówce aby smaki się wymieszały.