Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dwa główne składniki oraz kilka przypraw i mamy sałatkę na PIĄTKĘ.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19349
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13082
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1737
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232198
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19349
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13082
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1737
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232198
Składniki
Kapustę białą szatkujemy. Ja lubię gdy kapusta jest pocięta bardzo cienko.
To samo robimy z marchewką. Dodajemy, mieszamy i zalewamy wrzątkiem by była pokryta wodą w całości. Parzymy całość około 20-30 minut. Po tym czasie odsączamy kapustę i studzimy. Dodajemy sól, cukier oraz ocet ryżowy, całość mieszamy i odstawiamy na około 2 godziny.
Nie dodajemy pieprzu oraz innych ziół bo to będzie już inna sałatka. A teraz to tylko smacznego.