Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Pyszna, pożywna sałatka z bobem, fetą i wyrazistym, aromatycznym sosem :) Uczta dla podniebienia :)
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 18717
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 120
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 269
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 348
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 18717
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 120
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 269
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 348
Składniki
Na talerzu ułożyć roszponkę. Dodać pokrojone na połówki pomidorki, pokrojoną w kostkę paprykę, bób, pokrojone jajko i cebulę w piórkach.
Całość posypać pokruszoną fetą oraz podprażonymi na suchej patelni ziarnami słonecznika. Składniki sosu wymieszać i odstawić na 10-15 minut. Sałatkę polać sosem na chwilę przed podaniem.