Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Pyszna, pożywna sałatka z bobem, fetą i wyrazistym, aromatycznym sosem :) Uczta dla podniebienia :)
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 256
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1075
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 73
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 256
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1075
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 73
Składniki
Na talerzu ułożyć roszponkę. Dodać pokrojone na połówki pomidorki, pokrojoną w kostkę paprykę, bób, pokrojone jajko i cebulę w piórkach.
Całość posypać pokruszoną fetą oraz podprażonymi na suchej patelni ziarnami słonecznika. Składniki sosu wymieszać i odstawić na 10-15 minut. Sałatkę polać sosem na chwilę przed podaniem.