Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Pyszna, pożywna sałatka z bobem, fetą i wyrazistym, aromatycznym sosem :) Uczta dla podniebienia :)
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1237
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1082
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2142
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1237
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1082
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2142
Składniki
Na talerzu ułożyć roszponkę. Dodać pokrojone na połówki pomidorki, pokrojoną w kostkę paprykę, bób, pokrojone jajko i cebulę w piórkach.
Całość posypać pokruszoną fetą oraz podprażonymi na suchej patelni ziarnami słonecznika. Składniki sosu wymieszać i odstawić na 10-15 minut. Sałatkę polać sosem na chwilę przed podaniem.