Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z boczniakami, nie tylko zaskakuje doborem wydawałoby się nie pasujących do siebie składników, ale przede wszystkim idealnie skomponowanym smakiem.
Mój pierwszy chleb orkiszowy, przygotowany z przepisu z czasopisma. Chlebek w...
Odsłon: 466
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4353
To mój ulubiony tort. Chociaż sprawia wrażenie, nie jest aż tak bardzo pracoc...
Odsłon: 3620
Mój pierwszy chleb orkiszowy, przygotowany z przepisu z czasopisma. Chlebek w...
Odsłon: 466
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4353
To mój ulubiony tort. Chociaż sprawia wrażenie, nie jest aż tak bardzo pracoc...
Odsłon: 3620
Składniki
Boczniaki pokrój na mniejsze kawałki, posól i usmaż na rumiano z dwóch stron na oliwie.
Ułóż na talerzu umytą i osuszoną garść rukoli.
Na rukoli rozłóż usmażone grzyby.
Gruszkę pokrój w plasterki i dodaj do sałatki.
Całość posyp posiekanymi orzechami włoskimi.
Zmieszaj sos sojowy z miodem i polej równomiernie sałatkę.
Udekoruj natką pietruszki.