Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z boczniakami, nie tylko zaskakuje doborem wydawałoby się nie pasujących do siebie składników, ale przede wszystkim idealnie skomponowanym smakiem.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5597
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1084
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12167
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5156
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1517
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5597
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1084
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12167
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5156
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1517
Składniki
Boczniaki pokrój na mniejsze kawałki, posól i usmaż na rumiano z dwóch stron na oliwie.
Ułóż na talerzu umytą i osuszoną garść rukoli.
Na rukoli rozłóż usmażone grzyby.
Gruszkę pokrój w plasterki i dodaj do sałatki.
Całość posyp posiekanymi orzechami włoskimi.
Zmieszaj sos sojowy z miodem i polej równomiernie sałatkę.
Udekoruj natką pietruszki.