Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z boczniakami, nie tylko zaskakuje doborem wydawałoby się nie pasujących do siebie składników, ale przede wszystkim idealnie skomponowanym smakiem.
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 69083
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 494
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15440
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3303
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 69083
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 494
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15440
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3303
Składniki
Boczniaki pokrój na mniejsze kawałki, posól i usmaż na rumiano z dwóch stron na oliwie.
Ułóż na talerzu umytą i osuszoną garść rukoli.
Na rukoli rozłóż usmażone grzyby.
Gruszkę pokrój w plasterki i dodaj do sałatki.
Całość posyp posiekanymi orzechami włoskimi.
Zmieszaj sos sojowy z miodem i polej równomiernie sałatkę.
Udekoruj natką pietruszki.