Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z boczniakami, nie tylko zaskakuje doborem wydawałoby się nie pasujących do siebie składników, ale przede wszystkim idealnie skomponowanym smakiem.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1542
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 803
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1542
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 803
Składniki
Boczniaki pokrój na mniejsze kawałki, posól i usmaż na rumiano z dwóch stron na oliwie.
Ułóż na talerzu umytą i osuszoną garść rukoli.
Na rukoli rozłóż usmażone grzyby.
Gruszkę pokrój w plasterki i dodaj do sałatki.
Całość posyp posiekanymi orzechami włoskimi.
Zmieszaj sos sojowy z miodem i polej równomiernie sałatkę.
Udekoruj natką pietruszki.