Sałatki Przepis na:
Przepisów i artykułów: 963 Ocena: 18192
Dodano: 23.03.2020
Odsłon: 351
3-4 os. | 30 min | łatwe | tanie |
Boczniaki oczyściłem, opłukałem i pokroiłem, a następnie ugotowałem w osolonej wodzie do ich miękkości. Jabłka obrałem, usunąłem gniazda nasienne, pokroiłem w kostkę. Szczypiorek i koperek ( można użyć rzeżuchy ) drobno posiekałem. Rozdrobnione boczniaki i jabłka zalałem śmietaną i dokładnie wymieszałem. Doprawiłem solą, cukrem, sokiem z cytryny i pieprzem. Całość posypałem zieleniną.
Na skróty
Komentarze do przepisu (1)

GREGORHSPEED 23 marca 2020Zgłoś do usunięcia
Świetna sałatka! <30 Kto głosował? | Odpowiedz