Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka ; połączcie boczniakami z jabłkami. Zgrana para.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1584
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1346
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1400
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1356
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1584
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1346
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1400
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1356
Składniki
Boczniaki oczyściłem, opłukałem i pokroiłem, a następnie ugotowałem w osolonej wodzie do ich miękkości. Jabłka obrałem, usunąłem gniazda nasienne, pokroiłem w kostkę. Szczypiorek i koperek ( można użyć rzeżuchy ) drobno posiekałem. Rozdrobnione boczniaki i jabłka zalałem śmietaną i dokładnie wymieszałem. Doprawiłem solą, cukrem, sokiem z cytryny i pieprzem. Całość posypałem zieleniną.