Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ekspresowa, ale za to jaka smaczna sałatka :) Liczący kalorie mogą zastąpić majonez jogurtem.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34160
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1363
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34160
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1363
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Brokuła wrzucamy na osolony wrzątek, gotujemy przez ok. 5 minut, studzimy i dzielimy na nieduże różyczki. Jajka kroimy wzdłuż na ćwiartki i każdą ćwiartkę jeszcze na pół. Pomidory kroimy w kostkę podobnej wielkości co jajka.
Wszystko wrzucamy razem do miski, dodajemy majonez, chrzan, przyprawy i mieszamy. W razie potrzeby jeszcze doprawiamy, wstawiamy do lodówki na pół godzinki i już można pałaszować ;)