Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka do wykonania, zdrowa, chrupiąca i smaczna.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8131
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 404
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8131
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 404
Składniki
Brokuł podzielić na niewielkie różyczki. Zblanszować przez 3 minuty w lekko osolonej wodzie. Odcedzić. Jajka po ugotowaniu i obraniu pokroić na ćwiartki. Z pomidora usunąć miąższ. Pokroić w cząstki. Płatki migdałowe zrumienić na suchej patelni. Wszystkie składniki ułożyć na podłużnym półmisku. Delikatnie oprószyć solą i pieprzem. Posypać zrumienionymi płatkami migdałowymi i polać sosem czosnkowym.