Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka do wykonania, zdrowa, chrupiąca i smaczna.
Przepis dnia
Pieczone faworki to propozycja dla tych osób, które nie przepadają za smażony...
Odsłon: 17106
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2479
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4656
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1851
Przepis dnia
Pieczone faworki to propozycja dla tych osób, które nie przepadają za smażony...
Odsłon: 17106
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2479
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4656
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1851
Składniki
Brokuł podzielić na niewielkie różyczki. Zblanszować przez 3 minuty w lekko osolonej wodzie. Odcedzić. Jajka po ugotowaniu i obraniu pokroić na ćwiartki. Z pomidora usunąć miąższ. Pokroić w cząstki. Płatki migdałowe zrumienić na suchej patelni. Wszystkie składniki ułożyć na podłużnym półmisku. Delikatnie oprószyć solą i pieprzem. Posypać zrumienionymi płatkami migdałowymi i polać sosem czosnkowym.