Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka do wykonania, zdrowa, chrupiąca i smaczna.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1489
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231876
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5020
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1489
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231876
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5020
Składniki
Brokuł podzielić na niewielkie różyczki. Zblanszować przez 3 minuty w lekko osolonej wodzie. Odcedzić. Jajka po ugotowaniu i obraniu pokroić na ćwiartki. Z pomidora usunąć miąższ. Pokroić w cząstki. Płatki migdałowe zrumienić na suchej patelni. Wszystkie składniki ułożyć na podłużnym półmisku. Delikatnie oprószyć solą i pieprzem. Posypać zrumienionymi płatkami migdałowymi i polać sosem czosnkowym.