Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka do wykonania, zdrowa, chrupiąca i smaczna.
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 39
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 131
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4183
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8618
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 881
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 39
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 131
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4183
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8618
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 881
Składniki
Brokuł podzielić na niewielkie różyczki. Zblanszować przez 3 minuty w lekko osolonej wodzie. Odcedzić. Jajka po ugotowaniu i obraniu pokroić na ćwiartki. Z pomidora usunąć miąższ. Pokroić w cząstki. Płatki migdałowe zrumienić na suchej patelni. Wszystkie składniki ułożyć na podłużnym półmisku. Delikatnie oprószyć solą i pieprzem. Posypać zrumienionymi płatkami migdałowymi i polać sosem czosnkowym.