Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli chcemy by ser feta ładnie pokroił się w kosteczkę, to na chwilę można go dać do zamrażalnika. Uważajcie z solą bo feta jest słona, ja swojej sałatki wcale nie soliłam
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 340
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4442
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1872
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3663
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 31681
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 340
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4442
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1872
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3663
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 31681
Składniki
Brokuł umyć, podzielić na małe różyczki. Wrzucić do gotującej się i posolonej wody. Gotować ok. 7 minut (ma być lekko twardy). Odcedzić i ostudzić.
Pierś z kurczaka oczyścić, pokroić w małą kostkę, przyprawić solą i pieprzem. Obsmażyć na oleju z każdej ze stron, ostudzić.
Do miski wrzucić brokuł, kurczaka, odcedzoną kukurydzę ;), pokrojony w kostkę ser feta, posiekany szczypiorek. Zalać sosem i wymieszać, ew. doprawić do smaku