Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i kolorowa sałatka z brokułem, jajkiem, pomidorem i czerwoną cebulą, całość zalana sosem majonezowo- jogurtowym .
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 478
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5284
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3435
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 478
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5284
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3435
Składniki
Jajka i brokuła ugotuj. Jajka i pomidory pokrój na ósemki, brokuła podziel na różyczki, cebula pokrój w piórka i przelej wrzącą wodą na sicie, szczypiorek posiekaj.
W salaterce układaj na przemian jajko, pomidor i brokuł, wierzch posyp czerwoną cebulą.
Majonez wymieszaj z jogurtem, dodaj przeciśnięty czosnek oraz sól i pieprz do smaku. Sałatkę polej sosem i posyp posiekanym szczypiorkiem .