Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajne połączenie składników.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34108
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1272
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113564
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34108
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1272
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113564
Składniki
Pierś kroimy na kawałki. Wkładamy ją do miski, dodajemy, przeciśnięty przez wyciskarkę czosnek a także przyprawy i olej. Wszystko dokładnie mieszamy i pod przykryciem odstawiamy do lodówki na 1/2 - 1h. Brokuł dzielimy na różyczki później gotujemy w osolonej wodzie prze ok.5 minut. Pierś smażymy na patelni do miękkości. Odstawiamy do wystygnięcia.
Do miski wkładamy ostudzoną pierś, brokuł, kukurydzę. Paprykę kroimy w kostkę i również dodajemy. Przygotowujemy sos mieszając ze sobą wszystkie składniki. Tak przygotowanym sosem zalewamy sałatkę, mieszamy dokładnie.