Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajne połączenie składników.
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2203
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 963
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23156
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2203
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 963
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23156
Składniki
Pierś kroimy na kawałki. Wkładamy ją do miski, dodajemy, przeciśnięty przez wyciskarkę czosnek a także przyprawy i olej. Wszystko dokładnie mieszamy i pod przykryciem odstawiamy do lodówki na 1/2 - 1h. Brokuł dzielimy na różyczki później gotujemy w osolonej wodzie prze ok.5 minut. Pierś smażymy na patelni do miękkości. Odstawiamy do wystygnięcia.
Do miski wkładamy ostudzoną pierś, brokuł, kukurydzę. Paprykę kroimy w kostkę i również dodajemy. Przygotowujemy sos mieszając ze sobą wszystkie składniki. Tak przygotowanym sosem zalewamy sałatkę, mieszamy dokładnie.