Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oryginalne połączenie warzyw i owoców w jednej sałatce.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7016
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30565
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29291
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7016
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30565
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29291
Składniki
Brokuła oczyszczamy, dzielimy na różyczki i gotujemy w osolonej wodzie do miękkości, studzimy.
Rzodkiewki myjemy, kroimy w plasterki, pomidorki i winogrona dzielimy na pół. Awokado obieramy, wyjmujemy pestkę i kroimy w kostkę
Warzywa i owoce łączymy z pestkami słonecznika.
Jogurt łączymy z majonezem, doprawiamy solą i pieprzem. Łączymy z sałatką.