Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, lekka sałatka na podwieczorek. Przygotowanie jej nie zabiera dużo czasu. Serdecznie polecam.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1008
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4649
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1293
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1008
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4649
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1293
Składniki
Buraczki obrać i ugotować. Po wystudzeniu pokroić w kostkę. Tak samo pokroić kozi ser. Wyłuskane orzechy włoskie i słonecznik można podprażyć na suchej patelni. Naczynie przeznaczone na sałatkę wyłożyć sałatą. Na niej ułożyć buraczki, ser, orzechy i słonecznik. Nie trzeba mieszać. Polać sosem i podawać.