Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sam raz na kolację. Polecam.
Czyli neapolitańska mozzarella w karocy. Uwaga! bardzo syta przekąska.
Odsłon: 13
Pychota. Polecam.
Odsłon: 235
Szybka do zrobienia. Smaczna. Polecam.
Odsłon: 9610
Ciapkapusta to śląskie , proste i smaczne danie. Jest to połączenie ziemniakó...
Odsłon: 4570
Czyli neapolitańska mozzarella w karocy. Uwaga! bardzo syta przekąska.
Odsłon: 13
Pychota. Polecam.
Odsłon: 235
Szybka do zrobienia. Smaczna. Polecam.
Odsłon: 9610
Ciapkapusta to śląskie , proste i smaczne danie. Jest to połączenie ziemniakó...
Odsłon: 4570
Składniki
Na talerzu rozłożyć garść sałat z roszponką. Na wierzchu poukładać poszarpane kawałki koziego sera, pokrojone na mniejsze części plasterki buraczków, orzechy włoskie. Wszystko polać olejem lnianym wymieszanym z sokiem z cytryny, miodem, pieprzem czarnym świeżo mielonym i solą do smaku . Delikatnie pomieszać i zajadać. Smacznego.