Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sam raz na kolację. Polecam.
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 452
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666394
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 170
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 768
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5855
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 1015
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 452
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666394
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 170
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 768
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5855
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 1015
Składniki
Na talerzu rozłożyć garść sałat z roszponką. Na wierzchu poukładać poszarpane kawałki koziego sera, pokrojone na mniejsze części plasterki buraczków, orzechy włoskie. Wszystko polać olejem lnianym wymieszanym z sokiem z cytryny, miodem, pieprzem czarnym świeżo mielonym i solą do smaku . Delikatnie pomieszać i zajadać. Smacznego.