Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Rewelacyjny dodatek do dań mięsnych-do mięs obiadowych i z grilla. Niepozorna, prosta w przygotowaniu, nie wymagająca dużo pracy ani czasu i z małej ilości składników a smakuje wybornie:)
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 434
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 778
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 580
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 434
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 778
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 580
Składniki
Buraka gotujemy lub pieczemy do miękkości i odstawiamy do wystudzenia. Następnie buraka obieramy i kroimy w średnią kostkę. Paprykę także kroimy w kostkę. Cebulę drobno siekamy. Sok z cytryny /2-3 łyżki/ mieszamy z olejem, solą, cukrem i pieprzem i dodajemy do warzyw. Mieszamy. Sałatkę możemy odstawić w chłodne miejsce by smaki się przegryzły.