Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Rewelacyjny dodatek do dań mięsnych-do mięs obiadowych i z grilla. Niepozorna, prosta w przygotowaniu, nie wymagająca dużo pracy ani czasu i z małej ilości składników a smakuje wybornie:)
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 232
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4536
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12284
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6964
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 232
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4536
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12284
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6964
Składniki
Buraka gotujemy lub pieczemy do miękkości i odstawiamy do wystudzenia. Następnie buraka obieramy i kroimy w średnią kostkę. Paprykę także kroimy w kostkę. Cebulę drobno siekamy. Sok z cytryny /2-3 łyżki/ mieszamy z olejem, solą, cukrem i pieprzem i dodajemy do warzyw. Mieszamy. Sałatkę możemy odstawić w chłodne miejsce by smaki się przegryzły.