Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warzywa stanowią doskonały dodatek do naszych potraw. Podawane na różne sposoby urozmaicają naszą dietę.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1378
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113606
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1378
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113606
Składniki
Rukolę umyć , ułożyć warstwę na talerzu. Buraki upiec wcześniej lub skorzystać z gotowych kupionych w sklepie. Pokroić w plastry , ułożyć.
Pomidora umyć , pokroić w plastry , ułożyć na burakach. Nektarynkę umyć , usunąć pestkę , położyć na pomidorach. Ser feta pokroić w grubszą kostkę ułożyć między dwa plastry nektarynki . Oliwki przekroić na połowę , ułożyć obok sera.
Cebulkę umyć, pokroić na drobno posypać, doprawić solą i pieprzem. Przed podaniem każdą porcję polać oliwą z oliwek.