Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warzywa stanowią doskonały dodatek do naszych potraw. Podawane na różne sposoby urozmaicają naszą dietę.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1640
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1411
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1433
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1549
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1640
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1411
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1433
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1549
Składniki
Rukolę umyć , ułożyć warstwę na talerzu. Buraki upiec wcześniej lub skorzystać z gotowych kupionych w sklepie. Pokroić w plastry , ułożyć.
Pomidora umyć , pokroić w plastry , ułożyć na burakach. Nektarynkę umyć , usunąć pestkę , położyć na pomidorach. Ser feta pokroić w grubszą kostkę ułożyć między dwa plastry nektarynki . Oliwki przekroić na połowę , ułożyć obok sera.
Cebulkę umyć, pokroić na drobno posypać, doprawić solą i pieprzem. Przed podaniem każdą porcję polać oliwą z oliwek.