Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasami zostają nam buraki jak gotujemy barszcz czerwony, szkoda wyrzucić, przecież można zrobić pyszną sałatkę ;)
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11614
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 78
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8068
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155109
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1119
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11614
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 78
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8068
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155109
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1119
Składniki
1. Wykorzystujemy buraki które nam zostały z barszczu, ścieramy je na tarce o dużych oczkach.
2. Ogórki kroimy w drobną kostkę.
3. Cebulę obieramy i również kroimy drobno.
4. Jajka gotujemy i po ugotowaniu drobno siekamy
5. Wszystkie składniki razem mieszamy i doprawiamy pieprzem oraz solą
6. Dokładamy majonez, mieszamy
7. Sałatka Gotowa. 8. Smacznego.