Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasami zostają nam buraki jak gotujemy barszcz czerwony, szkoda wyrzucić, przecież można zrobić pyszną sałatkę ;)
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8000
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 280
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 106
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2171
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 687
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8000
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 280
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 106
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2171
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 687
Składniki
1. Wykorzystujemy buraki które nam zostały z barszczu, ścieramy je na tarce o dużych oczkach.
2. Ogórki kroimy w drobną kostkę.
3. Cebulę obieramy i również kroimy drobno.
4. Jajka gotujemy i po ugotowaniu drobno siekamy
5. Wszystkie składniki razem mieszamy i doprawiamy pieprzem oraz solą
6. Dokładamy majonez, mieszamy
7. Sałatka Gotowa. 8. Smacznego.