Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasami zostają nam buraki jak gotujemy barszcz czerwony, szkoda wyrzucić, przecież można zrobić pyszną sałatkę ;)
Smaczny kotlet vege z soczewicy z kaszą kuskus i bukietem warzyw to propozyc...
Odsłon: 47
Clafoutis to klasyczna potrawa kuchni francuskiej, przygotowuje się ją z owoc...
Odsłon: 692
Pyszna i błyskawiczna w wykonaniu pasta kanapkowa.
Odsłon: 2255
Pyszne i wyraziste w smaku.
Odsłon: 44
Smaczny kotlet vege z soczewicy z kaszą kuskus i bukietem warzyw to propozyc...
Odsłon: 47
Clafoutis to klasyczna potrawa kuchni francuskiej, przygotowuje się ją z owoc...
Odsłon: 692
Pyszna i błyskawiczna w wykonaniu pasta kanapkowa.
Odsłon: 2255
Pyszne i wyraziste w smaku.
Odsłon: 44
Składniki
1. Wykorzystujemy buraki które nam zostały z barszczu, ścieramy je na tarce o dużych oczkach.
2. Ogórki kroimy w drobną kostkę.
3. Cebulę obieramy i również kroimy drobno.
4. Jajka gotujemy i po ugotowaniu drobno siekamy
5. Wszystkie składniki razem mieszamy i doprawiamy pieprzem oraz solą
6. Dokładamy majonez, mieszamy
7. Sałatka Gotowa. 8. Smacznego.