Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja mama marynuje buraki w większych kawałkach - można zetrzeć je do barszczu lub wykorzystać do zrobienia takiej pysznej sałatki
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19378
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13102
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1750
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232215
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19378
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13102
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1750
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232215
Składniki
Buraki i ogórki kroimy w kostkę, dodajemy kukurydzę. Jajka gotujemy na twardo, kroimy w kostkę i dodajemy do warzyw. Mieszamy z majonezem i doprawiamy do smaku pieprzem. Odstawiamy do lodówki aby się przegryzło na co najmniej godzinę.