Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja mama marynuje buraki w większych kawałkach - można zetrzeć je do barszczu lub wykorzystać do zrobienia takiej pysznej sałatki
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1919
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1609
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2554
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1919
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1609
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2554
Składniki
Buraki i ogórki kroimy w kostkę, dodajemy kukurydzę. Jajka gotujemy na twardo, kroimy w kostkę i dodajemy do warzyw. Mieszamy z majonezem i doprawiamy do smaku pieprzem. Odstawiamy do lodówki aby się przegryzło na co najmniej godzinę.