Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i zdrowa sałatka na zimę.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8423
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 511
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8423
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 511
Składniki
Buraki obieramy i kroimy na nieduże słupki, por w paski, pietruszkę i orzechy siekamy. Dodajemy żurawinę i płatki drożdżowe. Składniki na sos dokładnie łączymy ze sobą i zalewamy sałatkę. Doprawiamy solą i pieprzem.