Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z selerem marynowanym, papryką, brzoskwinią i serem cheddar. Do tego lekki sos miodowo-musztardowy - pycha
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1081
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5640
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8750
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18091
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1081
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5640
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8750
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18091
Składniki
Seler odcedzamy na sitku. Dodajemy do niego kukurydzę i pokrojone oliwki, cebulki, paprykę i brzoskwinię. Ser kroimy w słupki, lub ścinamy na tarce na grubych oczkach - ja wolę ser w kawałkach. Składniki na sos mieszamy, aż do uzyskania gładkiej konsystencji. Sałatkę polewamy sosem i przyprawiamy pieprzem do smaku. Zostawiamy w lodówce na kilka godzin do przegryzienia.