Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z selerem marynowanym, papryką, brzoskwinią i serem cheddar. Do tego lekki sos miodowo-musztardowy - pycha
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 213
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 122
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 27948
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 213
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 122
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 27948
Składniki
Seler odcedzamy na sitku. Dodajemy do niego kukurydzę i pokrojone oliwki, cebulki, paprykę i brzoskwinię. Ser kroimy w słupki, lub ścinamy na tarce na grubych oczkach - ja wolę ser w kawałkach. Składniki na sos mieszamy, aż do uzyskania gładkiej konsystencji. Sałatkę polewamy sosem i przyprawiamy pieprzem do smaku. Zostawiamy w lodówce na kilka godzin do przegryzienia.