Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z selerem marynowanym, papryką, brzoskwinią i serem cheddar. Do tego lekki sos miodowo-musztardowy - pycha
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3127
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 585
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3688
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 260
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 402
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3127
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 585
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3688
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 260
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 402
Składniki
Seler odcedzamy na sitku. Dodajemy do niego kukurydzę i pokrojone oliwki, cebulki, paprykę i brzoskwinię. Ser kroimy w słupki, lub ścinamy na tarce na grubych oczkach - ja wolę ser w kawałkach. Składniki na sos mieszamy, aż do uzyskania gładkiej konsystencji. Sałatkę polewamy sosem i przyprawiamy pieprzem do smaku. Zostawiamy w lodówce na kilka godzin do przegryzienia.