Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z selerem marynowanym, papryką, brzoskwinią i serem cheddar. Do tego lekki sos miodowo-musztardowy - pycha
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 429
Lodowy tort to taka większa lodowa kanapka. ;) Jest całkiem łatwy w przygotow...
Odsłon: 130
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 168
Zielone szparagi na zimno to zdrowa, smaczna alternatywa na przystawkę do obi...
Odsłon: 20
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 66
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 429
Lodowy tort to taka większa lodowa kanapka. ;) Jest całkiem łatwy w przygotow...
Odsłon: 130
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 168
Zielone szparagi na zimno to zdrowa, smaczna alternatywa na przystawkę do obi...
Odsłon: 20
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 66
Składniki
Seler odcedzamy na sitku. Dodajemy do niego kukurydzę i pokrojone oliwki, cebulki, paprykę i brzoskwinię. Ser kroimy w słupki, lub ścinamy na tarce na grubych oczkach - ja wolę ser w kawałkach. Składniki na sos mieszamy, aż do uzyskania gładkiej konsystencji. Sałatkę polewamy sosem i przyprawiamy pieprzem do smaku. Zostawiamy w lodówce na kilka godzin do przegryzienia.