Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest dobra.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1784
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14341
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19468
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13142
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1784
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14341
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19468
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13142
Składniki
Na patelni rozgrzać 3 łyżki oleju rzepakowego. Dodać pokrojony w cieniutkie plasterki czosnek. Następnie pokrojoną w piórka cebulę. Smażyć na bardzo małym ogniu i mieszać. Pieczarki umyć, pokroić w plasterki i dodać na patelnię. Dodać pomidory i dusić kilka minut. Paprykę oczyścić, usunąć gniazdo nasienne i pokroić w paseczki. Dodać na patelnię. I teraz, jeśli ktoś lubi bardziej miękką paprykę, to trzeba dłużej dusić. Moja była duszona krótko. Następnie dodać fasolę, którą trzeba wcześniej przelać zimną wodą na sicie. Dodać - kolendrę, chili, paprykę mieloną, czosnek, pieprz czarny świeżo mielony i sól do smaku. Na koniec jeszcze drobno pokrojoną natkę pietruszki. Sałatkę podawać ciepłą. Po wystudzeniu też super smakuje. Smacznego.