Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tuńczyk w odmienionej postaci :)
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 221
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 723
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 1277
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 24949
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 221
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 723
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 1277
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 24949
Składniki
Tuńczyka osączamy. Na patelni rozgrzewamy 2 łyżki oliwy, wrzucamy tuńczyka i smażymy około 10 minut mieszając, aż będzie chrupiący i nabierze ciemnobrązowego koloru. Sałatę myjemy, kroimy w paski. Paprykę i seler kroimy w kostkę, dymkę w krążki. Tuńczyka mieszamy z warzywami. Sos: mieszamy wszystkie składniki, przyprawiamy solą i pieprzem. Sosem polewamy sałatkę. Podajemy zaraz po przygotowaniu.