Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robiąc tę sałatkę nie myślałam, że będzie tak smaczna. Ekspresowe przygotowanie, no może poza krojeniem warzyw. Ale warto poświęcić czas na jej zrobienie. Jeśli nie macie ciecierzycy w puszce to możecie ją ugotować ale już to potrwa dłużej. Podałam ją do karkówki z grilla. Wyszło fajne połączenie.
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
Ciecierzycę odcedzić i wrzucić do miski. Czosnek zetrzeć na maleńkich oczkach. Natkę posiekać. Resztę warzyw pokroić w większą kostkę. Wszystko dorzucić do ciecierzycy, dodać sezam, olej i przyprawy do smaku. Wymieszać sałatkę i odstawić aby smaki się przegryzły. Podawać jako samodzielną sałatkę lub do mięs z grilla.