Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak i aromat na świątecznym stole.
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 203
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3991
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 368
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 947
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 203
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3991
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 368
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 947
Składniki
Wykonanie: Żurawinę zalać wrzątkiem i odstawić. W międzyczasie upiec w piekarniku buraki w temperaturze 180 stopni przez 45 minut. Następnie ostudzić, obrać, pokroić w plastry. Pomarańcze i seler pokroić w paski. Ocet wymieszać z przyprawami, plasterki buraczków ułożyć na talerzu, skropić przyprawionym octem, obłożyć pomarańczami i selerem, posypać odcedzoną żurawiną i podawać.