Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mieszanka dzikiego ryżu i warzyw.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8068
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 377
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8068
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 377
Składniki
W misce wymieszać przestudzoną fasolkę, zimny dziki ryż, seler naciowy, groszek konserwowy i kukurydzę. Dodać pokrojonego na kawałki ogórka i pomidory (krojone w duże kawałki). Sałatkę doprawić czosnkiem rozdrobnionym w drobną kosteczkę, solą i pieprzem. Wlać oliwę z oliwek i sok z cytryny. Jeszcze raz wszystko razem wymieszać. Smacznego.