Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, mało-składnikowa i szybka w przygotowaniu sałatka z fasoli z tuńczykiem i oliwkami.
Czy kiedykolwiek marzyłeś o pysznym, sycącym obiedzie, który zachwyci całą ro...
Odsłon: 14436
Prażuchy ziemniaczane to danie, które wywodzi się z tradycyjnej kuchni region...
Odsłon: 5650
Chcesz zaszaleć w kuchni i zaskoczyć swoich bliskich pysznymi, zdrowymi słodk...
Odsłon: 274
Czy kiedykolwiek marzyłeś o pysznym, sycącym obiedzie, który zachwyci całą ro...
Odsłon: 14436
Prażuchy ziemniaczane to danie, które wywodzi się z tradycyjnej kuchni region...
Odsłon: 5650
Chcesz zaszaleć w kuchni i zaskoczyć swoich bliskich pysznymi, zdrowymi słodk...
Odsłon: 274
Składniki
Fasolę przełożyć do miski. Oliwki posiekać, przełożyć do fasoli. Cebulę pokroić w drobną kostkę, skropić trochę cytryną i pomieszać. Tuńczyka odsączyć i rozdrobnić. Natkę posiekać. Wszystkie składniki umieścić w misce z fasolą. Wymieszać składniki sosu, zalać sałatkę i zmieszać. Odstawić na minimum 2 godziny do lodówki, żeby się przegryzła.