Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, mało-składnikowa i szybka w przygotowaniu sałatka z fasoli z tuńczykiem i oliwkami.
Z podanych składników wyszło 6 szt. Po upieczeniu ważą po 115 g. Można ciasto...
Odsłon: 349
"Baked Alaska" to deser, który charakteryzuje się lodami zapieczonymi pod bez...
Odsłon: 119
Z podanych składników wyszło 6 szt. Po upieczeniu ważą po 115 g. Można ciasto...
Odsłon: 349
"Baked Alaska" to deser, który charakteryzuje się lodami zapieczonymi pod bez...
Odsłon: 119
Składniki
Fasolę przełożyć do miski. Oliwki posiekać, przełożyć do fasoli. Cebulę pokroić w drobną kostkę, skropić trochę cytryną i pomieszać. Tuńczyka odsączyć i rozdrobnić. Natkę posiekać. Wszystkie składniki umieścić w misce z fasolą. Wymieszać składniki sosu, zalać sałatkę i zmieszać. Odstawić na minimum 2 godziny do lodówki, żeby się przegryzła.