Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, mało-składnikowa i szybka w przygotowaniu sałatka z fasoli z tuńczykiem i oliwkami.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12818
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1450
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14067
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5845
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12818
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1450
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14067
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5845
Składniki
Fasolę przełożyć do miski. Oliwki posiekać, przełożyć do fasoli. Cebulę pokroić w drobną kostkę, skropić trochę cytryną i pomieszać. Tuńczyka odsączyć i rozdrobnić. Natkę posiekać. Wszystkie składniki umieścić w misce z fasolą. Wymieszać składniki sosu, zalać sałatkę i zmieszać. Odstawić na minimum 2 godziny do lodówki, żeby się przegryzła.