Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, mało-składnikowa i szybka w przygotowaniu sałatka z fasoli z tuńczykiem i oliwkami.
To zupa idealna na świąteczny stół o bardzo wyrazistym smaku i pięknym rumian...
Odsłon: 227
Przepis na pyszne i mocno czekoladowe brownie w wersji klasycznej. To ciasto...
Odsłon: 745
Nieskomplikowany sernik, jest prosty, dość szybki w wykonaniu, a przy tym bar...
Odsłon: 924
To zupa idealna na świąteczny stół o bardzo wyrazistym smaku i pięknym rumian...
Odsłon: 227
Przepis na pyszne i mocno czekoladowe brownie w wersji klasycznej. To ciasto...
Odsłon: 745
Nieskomplikowany sernik, jest prosty, dość szybki w wykonaniu, a przy tym bar...
Odsłon: 924
Składniki
Fasolę przełożyć do miski. Oliwki posiekać, przełożyć do fasoli. Cebulę pokroić w drobną kostkę, skropić trochę cytryną i pomieszać. Tuńczyka odsączyć i rozdrobnić. Natkę posiekać. Wszystkie składniki umieścić w misce z fasolą. Wymieszać składniki sosu, zalać sałatkę i zmieszać. Odstawić na minimum 2 godziny do lodówki, żeby się przegryzła.