Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i smaczna sałatka z fasolką szparagową w roli głównej:)
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85274
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2571
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 10009
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4048
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7136
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85274
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2571
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 10009
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4048
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7136
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i kroimy w małą kostkę. Fasolkę szparagową gotujemy w osolonym wrzątku, odsączamy, studzimy i kroimy na kawałki. Ser żółty kroimy w małą kostkę lub ścieramy na tarce o dużych oczkach. Wszystkie pokrojone składniki mieszamy z majonezem, jogurtem naturalnym, musztardą i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Mieszamy. Odstawiamy na kwadrans by smaki się połączyły.