Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i smaczna sałatka z fasolką szparagową w roli głównej:)
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 7985
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 268
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 103
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2162
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 670
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 7985
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 268
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 103
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2162
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 670
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i kroimy w małą kostkę. Fasolkę szparagową gotujemy w osolonym wrzątku, odsączamy, studzimy i kroimy na kawałki. Ser żółty kroimy w małą kostkę lub ścieramy na tarce o dużych oczkach. Wszystkie pokrojone składniki mieszamy z majonezem, jogurtem naturalnym, musztardą i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Mieszamy. Odstawiamy na kwadrans by smaki się połączyły.