Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i lekka sałatka, którą można zrobić błyskawicznie.
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 672
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 104
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 37
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2706
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 672
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 104
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 37
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2706
Składniki
Obcinamy obie końcówki z fasolek. Oczyszczone fasolki przekładamy go garnka z wrzącą, osoloną wodą i gotujemy do momentu, aż będą al dente. Odcedzamy i studzimy.
Pomidory kroimy w półksiężyce, rzodkiewki w plasterki.
Ser feta kroimy w drobną kosteczkę.
Na fasoli układamy pokrojone pomidory i rzodkiewki. Na wierzchu układamy ser feta.
W miseczce mieszamy olej, oliwę, sok z cytryny. Przyprawiamy solą i pieprzem. Wszystko dokładnie mieszamy i polewamy sałatkę tuż przed podaniem.
Smacznego :)