Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i lekka sałatka, którą można zrobić błyskawicznie.
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 229
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2333
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 4462
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 93
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1503
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 229
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2333
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 4462
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 93
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1503
Składniki
Obcinamy obie końcówki z fasolek. Oczyszczone fasolki przekładamy go garnka z wrzącą, osoloną wodą i gotujemy do momentu, aż będą al dente. Odcedzamy i studzimy.
Pomidory kroimy w półksiężyce, rzodkiewki w plasterki.
Ser feta kroimy w drobną kosteczkę.
Na fasoli układamy pokrojone pomidory i rzodkiewki. Na wierzchu układamy ser feta.
W miseczce mieszamy olej, oliwę, sok z cytryny. Przyprawiamy solą i pieprzem. Wszystko dokładnie mieszamy i polewamy sałatkę tuż przed podaniem.
Smacznego :)