Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekko, aromatycznie i do syta!
Jak się okazuje, przygotowanie pysznych pączków nie musi być ani drogie, anie...
Odsłon: 1803
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2278
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 72
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 158
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 1437
Jak się okazuje, przygotowanie pysznych pączków nie musi być ani drogie, anie...
Odsłon: 1803
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2278
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 72
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 158
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 1437
Składniki
Pokroiłam z grubsza warzywa, dałam do miski pomidory, paprykę, sałatę rzymską, oliwki. Skroiłam lekko oliwą i sokiem z cytryny. Starłam ser feta. Da słoność. Fenkuł krótko podsmażyłam na niewielkiej ilości oliwy z oliwek i pod koniec posypałam go pieprzem ziołowym. Aromat fenkułu wystarczy za inne przyprawy a poza tym łatwo go zagłuszyć. Dodałam do sałatki. Gotowe! * Fenkuł dla opornych- nie używajcie łodyg tylko samą bulwę, jest soczysta.
Smacznego :)