Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekko, aromatycznie i do syta!
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 12207
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1313
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39399
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 12207
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1313
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39399
Składniki
Pokroiłam z grubsza warzywa, dałam do miski pomidory, paprykę, sałatę rzymską, oliwki. Skroiłam lekko oliwą i sokiem z cytryny. Starłam ser feta. Da słoność. Fenkuł krótko podsmażyłam na niewielkiej ilości oliwy z oliwek i pod koniec posypałam go pieprzem ziołowym. Aromat fenkułu wystarczy za inne przyprawy a poza tym łatwo go zagłuszyć. Dodałam do sałatki. Gotowe! * Fenkuł dla opornych- nie używajcie łodyg tylko samą bulwę, jest soczysta.
Smacznego :)