Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekko, aromatycznie i do syta!
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 342
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 4877
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 110
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 146
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 342
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 4877
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 110
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 146
Składniki
Pokroiłam z grubsza warzywa, dałam do miski pomidory, paprykę, sałatę rzymską, oliwki. Skroiłam lekko oliwą i sokiem z cytryny. Starłam ser feta. Da słoność. Fenkuł krótko podsmażyłam na niewielkiej ilości oliwy z oliwek i pod koniec posypałam go pieprzem ziołowym. Aromat fenkułu wystarczy za inne przyprawy a poza tym łatwo go zagłuszyć. Dodałam do sałatki. Gotowe! * Fenkuł dla opornych- nie używajcie łodyg tylko samą bulwę, jest soczysta.
Smacznego :)