Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kremowa feta, słodko-kwaśna żurawina i chrupiące orzechy nerkowca na liściach sałaty, polane kremem balsamicznym i oliwą - idealna propozycja na śniadanie, lunch czy jako sałatka do ryb lub mięsa.
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 5635
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8870
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7886
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5412
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 5635
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8870
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7886
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5412
Składniki
Liście sałaty umyj i wysusz. Następnie porwij je na kawałki i umieść w misce.
Fetę pokrusz palcami na kawałki i dodaj do sałaty.
Do sałatki dodaj żurawinę. Solone orzechy nerkowca połam na mniejsze kawałki zgodnie z upodobaniem i również dodaj je do miski.
Na koniec polej sałatkę łyżeczką oliwy i dwoma łyżeczkami kremu balsamicznego.