Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kremowa feta, słodko-kwaśna żurawina i chrupiące orzechy nerkowca na liściach sałaty, polane kremem balsamicznym i oliwą - idealna propozycja na śniadanie, lunch czy jako sałatka do ryb lub mięsa.
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 3783
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 41746
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 446
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 253
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 391
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 3783
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 41746
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 446
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 253
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 391
Składniki
Liście sałaty umyj i wysusz. Następnie porwij je na kawałki i umieść w misce.
Fetę pokrusz palcami na kawałki i dodaj do sałaty.
Do sałatki dodaj żurawinę. Solone orzechy nerkowca połam na mniejsze kawałki zgodnie z upodobaniem i również dodaj je do miski.
Na koniec polej sałatkę łyżeczką oliwy i dwoma łyżeczkami kremu balsamicznego.