Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kremowa feta, słodko-kwaśna żurawina i chrupiące orzechy nerkowca na liściach sałaty, polane kremem balsamicznym i oliwą - idealna propozycja na śniadanie, lunch czy jako sałatka do ryb lub mięsa.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2313
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4399
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1337
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 320
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2313
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4399
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1337
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 320
Składniki
Liście sałaty umyj i wysusz. Następnie porwij je na kawałki i umieść w misce.
Fetę pokrusz palcami na kawałki i dodaj do sałaty.
Do sałatki dodaj żurawinę. Solone orzechy nerkowca połam na mniejsze kawałki zgodnie z upodobaniem i również dodaj je do miski.
Na koniec polej sałatkę łyżeczką oliwy i dwoma łyżeczkami kremu balsamicznego.