Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kremowa feta, słodko-kwaśna żurawina i chrupiące orzechy nerkowca na liściach sałaty, polane kremem balsamicznym i oliwą - idealna propozycja na śniadanie, lunch czy jako sałatka do ryb lub mięsa.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14216
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1646
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16235
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6536
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14216
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1646
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16235
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6536
Składniki
Liście sałaty umyj i wysusz. Następnie porwij je na kawałki i umieść w misce.
Fetę pokrusz palcami na kawałki i dodaj do sałaty.
Do sałatki dodaj żurawinę. Solone orzechy nerkowca połam na mniejsze kawałki zgodnie z upodobaniem i również dodaj je do miski.
Na koniec polej sałatkę łyżeczką oliwy i dwoma łyżeczkami kremu balsamicznego.