Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna gotowana pierś z kurczaka, połączona z chrupiącym selerem naciowym i kukurydzą, a wszystko dopełnia słodko pikantny sos curry. Sałatka bardzo prosta, szybka, w smaku przepyszna.
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68087
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1966
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68087
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1966
Składniki
Seler dokładnie płuczemy, osuszamy i siekamy na drobne kawałeczki. Kukurydzę odcedzamy. Gotowane piersi z kurczaka rozdrabniamy widelcem.
Majonez z ketchupem wrzucamy do miseczki i dodajemy curry.
Dokładnie mieszamy i wylewamy sos do warzyw z mięsem.
Sałatkę łączymy z sosem i schładzamy.
Smacznego !!!
;-D