Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bez mięsna, smaczna, lekka sałatka nadająca się na różnego rodzaju okazje o łagodnym smaku.
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68488
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2048
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68488
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2048
Składniki
Ryż makaronowy gotujemy w osolonej wodzie (100g na 1 litr wody) do konsystencji al dente.
Następnie odcedzamy i przelewamy 1 łyżką oleju rzepakowego i odstawiamy do wystygnięcia.
W międzyczasie kroimy w małą kostkę ogórek bez gniazda nasiennego, czerwoną paprykę i koperek. Wszystko razem mieszamy dodając majonez i przyprawy. Odstawiamy do wyrównania smaku. Gotowe.