Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bez mięsna, smaczna, lekka sałatka nadająca się na różnego rodzaju okazje o łagodnym smaku.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7840
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 282
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3054
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 585
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7840
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 282
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3054
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 585
Składniki
Ryż makaronowy gotujemy w osolonej wodzie (100g na 1 litr wody) do konsystencji al dente.
Następnie odcedzamy i przelewamy 1 łyżką oleju rzepakowego i odstawiamy do wystygnięcia.
W międzyczasie kroimy w małą kostkę ogórek bez gniazda nasiennego, czerwoną paprykę i koperek. Wszystko razem mieszamy dodając majonez i przyprawy. Odstawiamy do wyrównania smaku. Gotowe.