Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bez mięsna, smaczna, lekka sałatka nadająca się na różnego rodzaju okazje o łagodnym smaku.
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1106
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 921
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1213
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 276
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1106
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 921
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1213
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 276
Składniki
Ryż makaronowy gotujemy w osolonej wodzie (100g na 1 litr wody) do konsystencji al dente.
Następnie odcedzamy i przelewamy 1 łyżką oleju rzepakowego i odstawiamy do wystygnięcia.
W międzyczasie kroimy w małą kostkę ogórek bez gniazda nasiennego, czerwoną paprykę i koperek. Wszystko razem mieszamy dodając majonez i przyprawy. Odstawiamy do wyrównania smaku. Gotowe.