Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na grillu zazwyczaj rządzi mięsko :) A do grillowanej karkówki albo kiełbasek warto przygotować coś lekkiego: pyszna i szybka sałatka z grillowaną cukinią, pomidorami, oliwkami i fetą z niesamowitym dressingiem z oliwy, musztardą Dijon, czosnkiem, octem winnym, miodem i oregano.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 345
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11136
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3791
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1309
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 345
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11136
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3791
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1309
Składniki
Pokrojoną w słupki cukinię skropić oliwą z oliwek i ugrillować.
Przygotować dressing musztardowo-miodowy: wszystkie składniki dressingu umieścić w słoiczku, zakręcić i energicznie wstrząsać, do połączenia się wszystkich składników.
Grillowaną cukinię, pomidory, ser feta, pokrojone oliwki oraz porwane na kawałki liście sałaty polać przygotowanym dressingiem, lekko przemieszać, a następnie udekorować listkami świeżej bazylii, natką pietruszki i miętą. Miłego gotowania!