Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na grillu zazwyczaj rządzi mięsko :) A do grillowanej karkówki albo kiełbasek warto przygotować coś lekkiego: pyszna i szybka sałatka z grillowaną cukinią, pomidorami, oliwkami i fetą z niesamowitym dressingiem z oliwy, musztardą Dijon, czosnkiem, octem winnym, miodem i oregano.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 255
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1069
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 71
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 255
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1069
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 71
Składniki
Pokrojoną w słupki cukinię skropić oliwą z oliwek i ugrillować.
Przygotować dressing musztardowo-miodowy: wszystkie składniki dressingu umieścić w słoiczku, zakręcić i energicznie wstrząsać, do połączenia się wszystkich składników.
Grillowaną cukinię, pomidory, ser feta, pokrojone oliwki oraz porwane na kawałki liście sałaty polać przygotowanym dressingiem, lekko przemieszać, a następnie udekorować listkami świeżej bazylii, natką pietruszki i miętą. Miłego gotowania!