Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z groszkiem cukrowym, szparagami, kiełkami i słodko-kwaśnym sosem. Samo zdrowie!
Idealnie puszysty, delikatny sernik. Prosty do przygotowania.
Odsłon: 74
Dzisiaj ciasto na mace kukurydzianej z truskawkami. Ciasto proste , szybkie w...
Odsłon: 176
Błyskawiczne pączki z serka homogenizowanego. Puszyste, delikatne, pyszne.
Odsłon: 91
Lekkie i chrupiące. Pyszne z cukrem pudrem, syropem klonowym lub innymi ulubi...
Odsłon: 127
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 65
Idealnie puszysty, delikatny sernik. Prosty do przygotowania.
Odsłon: 74
Dzisiaj ciasto na mace kukurydzianej z truskawkami. Ciasto proste , szybkie w...
Odsłon: 176
Błyskawiczne pączki z serka homogenizowanego. Puszyste, delikatne, pyszne.
Odsłon: 91
Lekkie i chrupiące. Pyszne z cukrem pudrem, syropem klonowym lub innymi ulubi...
Odsłon: 127
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 65
Składniki
Z podanych składników zrobiłam 3 sałatki. Jajka gotujemy na twardo. Obcinamy twarde końce szparagów. Wkładamy je do wrzątku (może być z odrobiną soli i cukru) i gotujemy 3-4 minuty. Jeśli korzystacie ze szparagów mrożonych, możecie przedłużyć gotowanie do 5 minut. Groszek cukrowy myjemy i nie gotujemy - zachowa więcej witamin, a na surowo jest przepyszny. Składniki na sos mieszamy. Na talerze wykładamy groszek, szparagi i jajka. Posypujemy kiełkami i polewamy sosem.