Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2563
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 476
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2563
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 476
Składniki
Udko z kurczaka ugotować. Obrać z kości. Mięso obtoczyć w przyprawie do gyrosa, przesmażyć na patelni.
Sałatę umyć i poszatkować. Paprykę i gruszkę porkoić i drobne plasterki.
Z pozostałych składników (miodu, musztardy, oliwy i octu) przygotować sos.
Na tależu układamy sałatę, na niej plasterki gruszki i paqpryki. Na wierzch układamy kurczaka i posypujemy płatkami migdałów. Polewamy sosem.