Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7565
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2592
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7565
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2592
Składniki
Udko z kurczaka ugotować. Obrać z kości. Mięso obtoczyć w przyprawie do gyrosa, przesmażyć na patelni.
Sałatę umyć i poszatkować. Paprykę i gruszkę porkoić i drobne plasterki.
Z pozostałych składników (miodu, musztardy, oliwy i octu) przygotować sos.
Na tależu układamy sałatę, na niej plasterki gruszki i paqpryki. Na wierzch układamy kurczaka i posypujemy płatkami migdałów. Polewamy sosem.