Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 2881
Puree z kalafiora to pyszna alternatywa dla klasycznego, ziemniaczanego. Cech...
Odsłon: 1165
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 13630
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2800
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 2881
Puree z kalafiora to pyszna alternatywa dla klasycznego, ziemniaczanego. Cech...
Odsłon: 1165
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 13630
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2800
Składniki
Udko z kurczaka ugotować. Obrać z kości. Mięso obtoczyć w przyprawie do gyrosa, przesmażyć na patelni.
Sałatę umyć i poszatkować. Paprykę i gruszkę porkoić i drobne plasterki.
Z pozostałych składników (miodu, musztardy, oliwy i octu) przygotować sos.
Na tależu układamy sałatę, na niej plasterki gruszki i paqpryki. Na wierzch układamy kurczaka i posypujemy płatkami migdałów. Polewamy sosem.