Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka warzywno-owocowa - lekka, świeża i kolorowa. Granat nadaje lekkiej cierpkości i chrupkości. Sałatka świetnie sprawdzi się jako pudełkowy lunch do pracy.
Jak się okazuje, przygotowanie pysznych pączków nie musi być ani drogie, anie...
Odsłon: 1778
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2274
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 67
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 149
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 1410
Jak się okazuje, przygotowanie pysznych pączków nie musi być ani drogie, anie...
Odsłon: 1778
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2274
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 67
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 149
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 1410
Składniki
Liście sałaty kroimy lub rwiemy. Pomidory kroimy w cząstki, gruszkę w plasterki. Łączymy sałatę, gruszkę, pomidory świeże i suszone. Składniki sosu dobrze mieszamy. Dodajemy do warzyw i owoców. Na talerzach układamy porcje sałatki, na niej pokrojony w kostkę ser feta, całość posypujemy pestkami granatu. Sałatka najlepiej smakuje schłodzona.