Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 04-02-2010
Elegancka sałatka, wspaniała na przyjęcie lub romantyczną kolację.
Przepyszny i szybki obiad w dwadzieścia minut.
Odsłon: 156
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 507
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 79
Polecam.
Odsłon: 619
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 917
Przepyszny i szybki obiad w dwadzieścia minut.
Odsłon: 156
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 507
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 79
Polecam.
Odsłon: 619
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 917
Składniki
Miód, ocet, sok, musztardę i oliwę wymieszać razem. Orzechy uprażyć na patelni przez około pół minuty a następnie dodać syrop klonowy, mieszając prażyć przez kolejne pół min.
Na talerzu ułożyć liście szpinaku, posypać, orzechami, pokruszonym serem i pokrojona w plasterki gruszka (jeśli sałatka jest przyrządzana dużo wcześniej przed podaniem proponuje skropić gruszkę sokiem z cytryny żeby nie zbrązowiała) Całość polać sosem