Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5666
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 953
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 247
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 36573
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 112
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5666
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 953
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 247
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 36573
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 112
Składniki
Liście sałaty umyj i osusz. Porwij na kawałki. Ogórek obierz, pokrój w kostkę. Wrzuć warzywa do salaterki.
Pokrój płaty śledzia w kostkę. Dodaj do warzyw, wymieszaj. Posyp grubo pokrojonym koperkiem.
Przygotuj sos: połącz wodę, olej, zioła, dodaj pieprz, sól, cukier, sok z cytryny. Wymieszaj. Polej sałatkę.
Kromki pieczywa pokrój w kostkę i opiecz, mieszając, na suchej patelni. Sałatkę przed podaniem posyp grzankami.