Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4966
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13440
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5842
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7549
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4966
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13440
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5842
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7549
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Chleb pokroić w kostkę, podsmażyć na maśle z dodatkiem ziół. Sałatę opłukać i pokroić na mniejsze części. Pomidorki przekroić na pól i dodać do sałaty. Ogóreczki obrać ze skórki i pokroić w dość grube plasterki. Kurczaka pokroić na mniejsze kawałki. Na koniec dodać jajka pokrojone w ósemki, posypać grzankami i delikatnie wymieszać. Sos sporządzić według przepisu na opakowaniu (3łyżki oleju i 3 łyżki wody), polać nim sałatkę.