Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na prostą w wykonaniu i smaczną sałatkę z grzankami i wędzoną rybą.
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 647
Bardzo szybki tort bezowy z gotowych blatów z kremem mascarpone i ulubionymi...
Odsłon: 130
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 190
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 647
Bardzo szybki tort bezowy z gotowych blatów z kremem mascarpone i ulubionymi...
Odsłon: 130
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 190
Składniki
Z chleb skropić oliwą i podsmażyć na patelni, aż będzie krupiąca. Z ryby usunąć skórę i starannie oczyścić z ości, pokroić na kawałki. Sałatę umyć, osuszyć porwać na małe kawałki. Pomidor pokroić na mniejsze kawałki. Włożyć do salaterki i wymieszać z rybą. Podsmażony chleb pokroić w kostkę i wymieszać z rybą i sałatą i pomidorem. Jogurt wymieszać z koperkiem, octem i cukrem, oraz doprawić solą i pieprzem. Podawać w sosjerce i polewać według uznania.