Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowa owocowo-warzywna sałatka pełna smaków. Smażony ser halloumi smakuje rewelacyjnie w towarzystwie granatu i suszonych fig.
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 100
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 9726
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 5085
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 47
Dziś do pracy.
Odsłon: 672
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 100
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 9726
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 5085
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 47
Dziś do pracy.
Odsłon: 672
Składniki
Składniki na sos mieszamy i odstawiamy. Sałatę kroimy lub rwiemy na kawałki. Pomidory kroimy w grubszą kostkę, suszone pomidory i oliwki na mniejsze kawałki. Figi kroimy w ósemki. Mieszamy sałatę, rukolę, pomidory, pomidory suszone, oliwki i figi. Łączymy z sosem. Rozkładamy na dwóch talerzach. Plasterki sera hallumi smarujemy olejem i smażymy na średnim ogniu, aż ładnie się zarumienią. Po usmażeniu układamy na warzywach. Całość posypujemy granatem. Podajemy od razu.