Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobrze doprawiona, chrupiąca sałatka z czerwoną kapustą, indykiem i granatem. Sałatka świetnie się sprawdzi jako lunch do pracy lub zdrowa kolacja.
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 235
W niedzielę często gotujemy rosół. Gotowy rosół przecedzamy i zostają nam pys...
Odsłon: 229
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 16295
Dzisiaj banalnie łatwy w przygotowaniu grillowany ananas podany wraz z miodow...
Odsłon: 92
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 236
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 235
W niedzielę często gotujemy rosół. Gotowy rosół przecedzamy i zostają nam pys...
Odsłon: 229
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 16295
Dzisiaj banalnie łatwy w przygotowaniu grillowany ananas podany wraz z miodow...
Odsłon: 92
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 236
Składniki
Indyka osuszamy i kroimy w nieduże kawałki. Obtaczamy w przyprawie do gyrosa. Smażymy na niedużej ilości oleju. Odkładamy do ostudzenia. Składniki na sos dokładnie mieszamy. Kapustę szatkujemy, pomidora kroimy w grubszą kostkę, chilli w plasterki. Warzywa mieszamy z pestkami granatu, indykiem i sosem. Przyprawiamy do smaku solą i pieprzem.