Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobrze doprawiona, chrupiąca sałatka z czerwoną kapustą, indykiem i granatem. Sałatka świetnie się sprawdzi jako lunch do pracy lub zdrowa kolacja.
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 307
Przepis dnia
Soczyste kotlety mielone owinięte w chrupiący boczek to klasyczne danie w nie...
Odsłon: 3796
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 307
Przepis dnia
Soczyste kotlety mielone owinięte w chrupiący boczek to klasyczne danie w nie...
Odsłon: 3796
Składniki
Indyka osuszamy i kroimy w nieduże kawałki. Obtaczamy w przyprawie do gyrosa. Smażymy na niedużej ilości oleju. Odkładamy do ostudzenia. Składniki na sos dokładnie mieszamy. Kapustę szatkujemy, pomidora kroimy w grubszą kostkę, chilli w plasterki. Warzywa mieszamy z pestkami granatu, indykiem i sosem. Przyprawiamy do smaku solą i pieprzem.