Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobrze doprawiona, chrupiąca sałatka z czerwoną kapustą, indykiem i granatem. Sałatka świetnie się sprawdzi jako lunch do pracy lub zdrowa kolacja.
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 13549
Szybka, prosta i smaczna zapiekanka, której głównym składnikiem jest seler na...
Odsłon: 129
Pyszna sałatka, którą przygotujesz w kilkanaście minut. Możesz ją podać na ko...
Odsłon: 304
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 13549
Szybka, prosta i smaczna zapiekanka, której głównym składnikiem jest seler na...
Odsłon: 129
Pyszna sałatka, którą przygotujesz w kilkanaście minut. Możesz ją podać na ko...
Odsłon: 304
Składniki
Indyka osuszamy i kroimy w nieduże kawałki. Obtaczamy w przyprawie do gyrosa. Smażymy na niedużej ilości oleju. Odkładamy do ostudzenia. Składniki na sos dokładnie mieszamy. Kapustę szatkujemy, pomidora kroimy w grubszą kostkę, chilli w plasterki. Warzywa mieszamy z pestkami granatu, indykiem i sosem. Przyprawiamy do smaku solą i pieprzem.