Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobrze doprawiona, chrupiąca sałatka z czerwoną kapustą, indykiem i granatem. Sałatka świetnie się sprawdzi jako lunch do pracy lub zdrowa kolacja.
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 58
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5073
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13658
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5900
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7716
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 58
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5073
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13658
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5900
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7716
Składniki
Indyka osuszamy i kroimy w nieduże kawałki. Obtaczamy w przyprawie do gyrosa. Smażymy na niedużej ilości oleju. Odkładamy do ostudzenia. Składniki na sos dokładnie mieszamy. Kapustę szatkujemy, pomidora kroimy w grubszą kostkę, chilli w plasterki. Warzywa mieszamy z pestkami granatu, indykiem i sosem. Przyprawiamy do smaku solą i pieprzem.