Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z jajek i ogórków kiszonych to doskonała propozycja na sycące śniadanie. Doskonale sprawdzi się w roli pasty kanapkowej lub dodatku do pieczonych mięs, pasztetów i wędlin. Możecie zaserwować ją na co dzień i od święta. Do jej zrobienia użyjecie zaledwie kilku prostych i tanich składników.
Czekoladowe marzenie to deser, który będzie śnił się po nocach każdemu miłośn...
Odsłon: 10915
Przepis dnia
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 1979
Najprostsze na świecie babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i szybkie w przygo...
Odsłon: 88
Czekoladowe marzenie to deser, który będzie śnił się po nocach każdemu miłośn...
Odsłon: 10915
Przepis dnia
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 1979
Najprostsze na świecie babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i szybkie w przygo...
Odsłon: 88
Składniki
Jajka ugotuj na twardo, obierz ze skorupek i pokrój w kostkę.
Ogórki kiszone wyjmij z zalewy i pokrój w kostkę.
Cebulę obierz i poszatkuj w drobną kosteczkę.
Koperek opłucz, osusz i drobno poszatkuj.
Wszystkie składniki przełóż do miski. Dodaj majonez, jogurt naturalny, chrzan i musztardę. Sałatkę dopraw solą i pieprzem.
Sałatkę z jajek i ogórków kiszonych wstaw na kilka godzin do lodówki, żeby smaki się przegryzły.