Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z jajek i ogórków kiszonych to doskonała propozycja na sycące śniadanie. Doskonale sprawdzi się w roli pasty kanapkowej lub dodatku do pieczonych mięs, pasztetów i wędlin. Możecie zaserwować ją na co dzień i od święta. Do jej zrobienia użyjecie zaledwie kilku prostych i tanich składników.
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 66
Puree z kukurydzy i boczku jest rewelacyjne. Słodycz kukurydzy przełamana zos...
Odsłon: 13
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 246
Wspaniałe połączenia orzeźwiających truskawek i słodkiej, rozpływającej się w...
Odsłon: 4075
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 66
Puree z kukurydzy i boczku jest rewelacyjne. Słodycz kukurydzy przełamana zos...
Odsłon: 13
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 246
Wspaniałe połączenia orzeźwiających truskawek i słodkiej, rozpływającej się w...
Odsłon: 4075
Składniki
Jajka ugotuj na twardo, obierz ze skorupek i pokrój w kostkę.
Ogórki kiszone wyjmij z zalewy i pokrój w kostkę.
Cebulę obierz i poszatkuj w drobną kosteczkę.
Koperek opłucz, osusz i drobno poszatkuj.
Wszystkie składniki przełóż do miski. Dodaj majonez, jogurt naturalny, chrzan i musztardę. Sałatkę dopraw solą i pieprzem.
Sałatkę z jajek i ogórków kiszonych wstaw na kilka godzin do lodówki, żeby smaki się przegryzły.