Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z jajek i ogórków kiszonych to doskonała propozycja na sycące śniadanie. Doskonale sprawdzi się w roli pasty kanapkowej lub dodatku do pieczonych mięs, pasztetów i wędlin. Możecie zaserwować ją na co dzień i od święta. Do jej zrobienia użyjecie zaledwie kilku prostych i tanich składników.
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 37
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 295
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40434
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 37
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 295
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40434
Składniki
Jajka ugotuj na twardo, obierz ze skorupek i pokrój w kostkę.
Ogórki kiszone wyjmij z zalewy i pokrój w kostkę.
Cebulę obierz i poszatkuj w drobną kosteczkę.
Koperek opłucz, osusz i drobno poszatkuj.
Wszystkie składniki przełóż do miski. Dodaj majonez, jogurt naturalny, chrzan i musztardę. Sałatkę dopraw solą i pieprzem.
Sałatkę z jajek i ogórków kiszonych wstaw na kilka godzin do lodówki, żeby smaki się przegryzły.